Welkom

Welkom bij tankstation Wikkerink Winterswijk

Wij heten u van harte welkom op de site van Wikkerink Winterswijk bv.

Wij zijn een modern tankstation met scherpe prijzen die concurreren met onbemande tankstations zoals Amigo / Firezone en Kuster, wij hebben 6 opstelplaatsen en een aparte high-speed pomp voor het vrachtverkeer waar u tevens Ad Blue en HVO 20 diesel kunt tanken. Wij verkopen motorbrandstoffen onder de Avia vlag. Als enig tankstation in Winterswijk kunt u bij ons nog steeds terecht voor het halen van petroleum en/of mengsmering.

Wij zijn een self-service tankstation met een grote bijbehorende shop, waarin u niet alleen de gebruikelijke versnaperingen en gekoelde frisdranken vindt maar ook allerhande levensmiddelen en autogerelateerde onderdelen en accessoires. U kunt bij ons ook terecht voor het vullen van uw (propaan-)gasfles of het omruilen van uw campinggasfles tegen uiterst concurrerende prijzen. Buiten openingstijden kunt 24/7 tanken met uw eigen bankpas via onze buitenpaal. Mocht uw auto een wasbeurt nodig hebben dan is dit uiteraard ook mogelijk in onze bediende softtouch-autowasstraat.

Voor het bedrijfsleven hebben wij speciaal een eigen Wikkerink- creditkaart. Indien u informatie over deze creditkaart wilt kom dan vrijblijvend langs.

Adresgegevens

Wikkerink Winterswijk
Koningsweg 30
7102 DV Winterswijk
Tel: 0543 518025

Nieuws